Ετοιμότητα για τυφώνα | Ετοιμάστε το Homestead για μια καταιγίδα

3
Ετοιμότητα για τυφώνα | Ετοιμάστε το Homestead για μια καταιγίδα

Η λειτουργία ενός οικοπέδου μπορεί να είναι αρκετή για να το αντιμετωπίσουμε από μόνο του, αλλά για μερικούς από εμάς, έχουμε την πρόσθετη πίεση να ανησυχούμε για τους τυφώνες. Η ετοιμότητα για τους τυφώνες στο οικόπεδο μπορεί να είναι λίγο διαφορετική από την προετοιμασία για τους κανονικούς κατοίκους.

Εξάλλου, συνήθως έχουμε πολλά ζώα να αντιμετωπίσουμε! Συχνά έχουμε πολλά κτίρια μάντρα ζώων και ζωοτροφές για να αντιμετωπίσουμε επίσης.

Ίσως χρειαστεί να εκκενώσετε. Κάθε φορά που ένας τυφώνας κατευθύνεται οπουδήποτε κοντά μας, μαζεύω κάποια πράγματα. Επιπλέον, φροντίζω να έχω τυχόν προμήθειες έκτακτης ανάγκης και έτοιμο προς χρήση.

Όπως φακούς, φανάρια, κεριά, τρόφιμα έκτακτης ανάγκης, κ.λπ.… Έχω μια ολόκληρη λίστα που μπορείτε να εκτυπώσετε. Θα το συνδέσω παρακάτω.

Ένα άλλο πρώτο σημαντικό βήμα είναι να βεβαιωθείτε ότι γεμίζετε τα οχήματά σας και τα δοχεία αερίου. Βεβαιωθείτε ότι η γεννήτριά σας είναι έτοιμη να λειτουργήσει εάν έχετε. Καλό είναι επίσης να βεβαιωθείτε ότι είναι έτοιμο και το αλυσοπρίονο σας!

Ετοιμότητα για τυφώνα

Προμήθειες

 1. Βεβαιωθείτε ότι έχετε όλες τις προμήθειες που θα χρειαστείτε. Όλα αυτά τα είδη πρέπει να βρίσκονται σε πακέτα φιλικά προς το ταξίδι. Καλάθια πλυντηρίου, μου αρέσουν αυτά κολμεγάλοεφικτές. Είναι χρήσιμα για αυτή τη χρήση! Είναι εύκολο να αποθηκεύσετε πράγματα μέσα και εύκολα να τα πιάσετε και να φύγετε αν χρειαστεί.

Χρησιμοποιήστε το εύχρηστο Hurricane Preparedness ΛΙΣΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ για να βεβαιωθείτε ότι έχετε όλες τις προμήθειες σας! Δεν απαιτείται εγγραφή, απλώς α ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΩΡΕΑΝ!!!!

Λίστα ελέγχου ετοιμότητας για τυφώνες

Σίγουρα, η ιατρική είναι πολύ σημαντικό να σκεφτεί κανείς. Εάν εσείς ή κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο έχετε συνταγή, θέλετε να έχετε προμήθειες τουλάχιστον ενός μήνα εάν είναι δυνατόν.

Όταν μια κατηγορία 1 ήρθε από εδώ την τελευταία φορά, δεν μπορούσα να πάρω τα φάρμακα του γιου μου για πάνω από ένα μήνα!!!

Φυσικό αέριο και άλλες ανάγκες

 1. Πηγαίνετε στο κατάστημα και στο βενζινάδικο. Αρπάξτε τα απαραίτητα όπως νερό και φαγητό. Ενώ βρίσκεστε έξω, γεμίστε το ρεζερβουάρ σας στο δρόμο της επιστροφής από το κατάστημα, μην ξεχάσετε να προμηθευτείτε βενζίνη για τα αλυσοπρίονα, τις γεννήτριες και άλλα επακόλουθα/εργαλεία καθαρισμού! Επιπλέον, είναι σημαντικό να πάρετε βενζίνη το συντομότερο δυνατό. Η γραμμή στο βενζινάδικο αναμφίβολα μακρύνει πολύ γρήγορα!
γεμίστε δοχεία αερίου

Φορτίστε όλα τα πράγματα!

 1. Φορτίστε τα κινητά τηλέφωνα, τα tablet, τους φορητούς υπολογιστές και οποιεσδήποτε άλλες συσκευές μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε όταν το ρεύμα είναι εκτός ρεύματος. Σκεφτείτε να αγοράσετε ένα φορητό power bank στο εγγύς μέλλον για την επόμενη φορά!
Φορτίστε τις συσκευές σας

Εκκένωση ή όχι για εκκένωση;

 1. Εκκένωση ή όχι; Πολλοί άνθρωποι περιμένουν να αποφασίσουν να εκκενώσουν μέχρι 1-2 ημέρες ή ακόμα λιγότερο πριν χτυπήσει η καταιγίδα. Ακόμα κι αν νομίζετε ότι δεν πρόκειται να εκκενώσετε, έχετε ένα σχέδιο για το πού θα μπορούσατε να πάτε εάν ΠΡΕΠΕΙ. Οι άνθρωποι που επέζησαν από την Κατρίνα δεν είχαν ιδέα πόσο άσχημα θα ήταν.

  Πολλοί από αυτούς δεν είχαν ιδέα, ότι θα έπρεπε να σωθούν από τη στέγη των σπιτιών τους. Γι‘ αυτό είναι απαραίτητο να διαλέξετε ένα μέρος, να εκκενώσετε σε περίπτωση που αλλάξετε γνώμη (πριν να είναι πολύ αργά). Μερικά πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε όταν αποφασίζετε αν θα εκκενώσετε ή όχι.

  * Η εκκένωση μπορεί να είναι απαραίτητη εάν ζείτε σε τροχόσπιτο, βιομηχανοποιημένο σπίτι ή σε πολύ παλιό σπίτι. Ακόμη και ένας τυφώνας κατηγορίας 1 μπορεί να είναι αρκετά ισχυρός για να προκαλέσει ζημιά σε αυτού του είδους τα σπίτια και μπορεί να είναι απαραίτητη η εκκένωση.

  * Παρακολουθήστε τις ειδήσεις για να δείτε εάν η περιοχή ή ο τύπος του σπιτιού σας είναι έτοιμος για εθελοντική ή υποχρεωτική εκκένωση.

  * Οι ιστοσελίδες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα έχουν πληροφορίες για τις απαραίτητες διαδικασίες. Θα πρέπει να μπορούν να σας ενημερώνουν για τις δημόσιες υπηρεσίες που σχετίζονται με την καταιγίδα, όπως καταφύγια, εκκενώσεις και προμήθειες έκτακτης ανάγκης που είναι διαθέσιμες στην περιοχή σας.

Δημιουργήστε ένα σχέδιο εκκένωσης για την οικογένειά σας

 • Αποφασίστε τι θα κάνετε με το δικό σας των ζώων. Εάν ταξιδεύετε με οικόσιτα ζώα, ρίξτε μια ματιά στη σελίδα προετοιμασίας για κατοικίδια για να μάθετε τι να πακετάρετε για αυτά.
 • Χώρος έκτακτης συνάντησης σε περίπτωση που κάποιος στην ομάδα σας χαθεί.
 • Ορισμένο άτομο επικοινωνίας – Διαλέξτε κάποιον που βρίσκεται εκτός του μονοπατιού του τυφώνα. Αυτό το άτομο μπορεί να μεταδώσει σημαντικές πληροφορίες για το πού βρίσκεστε στην υπόλοιπη οικογένεια. Επίσης, φροντίστε να τους πείτε τον προορισμό σας, πότε φεύγετε κ.λπ.
 • Σχέδιο επικοινωνίας – Αν χωρίσετε, έχετε ένα σχέδιο επικοινωνίας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τηλεφωνικές κλήσεις, γραπτά μηνύματα, την εφαρμογή του Ερυθρού Σταυρού κ.λπ…
 • Δημιουργήστε κάρτες έκτακτης ανάγκης για κάθε μέλος της οικογένειάς σας. Συμπεριλάβετε σημαντικές πληροφορίες όπως όνομα, διεύθυνση, αριθμό επικοινωνίας έκτακτης ανάγκης κ.λπ…
 • Ετοιμάστε μια τσάντα από σφάλματα για κάθε μέλος της οικογένειας.
 • Βρείτε μια αποδεκτή διαδρομή.
 • Επιλέξτε μια εναλλακτική διαδρομή σε περίπτωση μεγάλης κίνησης ή άλλων λόγων.
 • Πακέτο – Χρησιμοποιήστε τη δωρεάν λίστα ελέγχου ετοιμότητας για τυφώνες για να πακετάρετε.
 • Κιτ αυτοκινήτου έκτακτης ανάγκης – Συμπεριλαμβάνονται καλώδια βραχυκυκλωτήρα, ρυμούλκηση, δοχείο αερίου, οδικοί χάρτες, κιτ πρώτων βοηθειών και άλλες χρήσιμες προμήθειες.

Κατοικίδια και Κτηνοτροφία

 1. Κατοικίδια/Ζώα: Μην ξεχνάτε τα κατοικίδια/τα ζώα σας! Βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα σχέδιο που περιλαμβάνει τα κατοικίδιά σας. Για τα κατοικίδια ζώα, βεβαιωθείτε ότι έχετε έτοιμα αξεσουάρ ταξιδιού και όλα τα τρόφιμα, τα φάρμακα και τις πρώτες βοήθειες. Δείτε επίσης την ανάρτησή μου στο Preps for Pets…
ζώα

Εάν έχετε ζώα, δείτε μερικές συμβουλές:

* Ελέγξτε τις κοντινές σας ομάδες (μακριά από το μονοπάτι της καταιγίδας) Homesteading στο Facebook για άτομα που προσφέρουν ασφαλή διέλευση κατά τη διάρκεια της καταιγίδας για εσάς και τα κατοικίδια ζώα σας. Έχω δει πολλούς ωραίους και απίστευτα γενναιόδωρους ανθρώπους να προσφέρουν τα σπίτια τους σε αγνώστους, ακόμα και στα ζώα τους!

* Απελευθερώστε τα μεγάλα ζώα από τους αχυρώνες τους σε ένα μέρος που μπορεί να προσφέρει κάποια κάλυψη, όπως μια δασώδη περιοχή, κατά προτίμηση σε υψηλότερο έδαφος. Εάν κλειδωθεί στο στυλό/σταυλάκι τους, το κτίριο/κατασκευή θα μπορούσε να πέσει πάνω τους προκαλώντας μεγάλη ζημιά σε αυτά.

* Ελέγξτε το κιτ πρώτων βοηθειών του κατοικίδιου ζώου σας και βεβαιωθείτε ότι είναι γεμάτο. Θα θελήσετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε πολλούς επιδέσμους, αλοιφή και ιατρική ταινία για τυχόν τραυματισμούς που μπορεί να υποστούν κατά τη διάρκεια της καταιγίδας.

* Μετά την καταιγίδα, μπορείτε να κρατήσετε τα ζώα σας ασφαλή ενώ καθαρίζετε, δένοντάς τα σε ασφαλή περιοχή. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιπλέον σχοινί και δεσμούς στο χέρι.

* Κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας, είναι καλή ιδέα εάν τα ζώα σας έχουν τα στοιχεία επικοινωνίας σας, ξέρετε όπως κάνουμε εμείς με τους σκύλους. Έχω δει ανθρώπους να χρησιμοποιούν μπογιά σε σπρέι ή μαρκαδόρο ίσως; Δεν θα ήθελα να βάψω με σπρέι τα ζώα μου, αλλά αν αυτό σημαίνει ότι έρχονται σπίτι, ίσως δεν είναι τόσο κακό. Θα μπορούσατε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια μεταλλική ετικέτα σε ένα κολάρο όπως χρησιμοποιούμε στα σκυλιά.

Προμήθειες και φάρμακα για ζώα

* Αποθηκεύστε αρκετό φάρμακο για τουλάχιστον 1 μήνα ή περισσότερο. Όταν πλησιάζει η καταστροφή, η προσφορά για είδη όπως φάρμακα τείνει να εξαντλείται για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όταν τα δέντρα και τα καλώδια ηλεκτρικού ρεύματος είναι κάτω, τα ταχυδρομικά και ημιφορτηγά μπορεί να δυσκολεύονται να περάσουν για να εξυπηρετήσουν τις παραδόσεις τους.

* Διατηρήστε αρκετές ζωοτροφές και άλλες απαραίτητες προμήθειες για να διαρκέσουν μια εβδομάδα ή περισσότερο. * Διατηρήστε όλες τις προμήθειες, τις ζωοτροφές, τα φάρμακα, κ.λπ.… σε ξηρό μέρος που μπορεί να αντέξει τον δυνατό αέρα και τις πλημμύρες.

Σάκοι με άμμο

 1. Η πόλη στην οποία μένω διαθέτει σάκους άμμου (έως 15 ανά νοικοκυριό). Πρέπει να φέρεις ένα φτυάρι και να γεμίσεις μόνος σου τις τσάντες, αλλά ρε δωρεάν άμμο και σακούλες. Μάθετε αν η πόλη σας έχει ένα τέτοιο πρόγραμμα.
σάκους με άμμο

Ασφαλές μέρος ή δωμάτιο

 1. Προσδιορίστε ένα ασφαλές δωμάτιο μέσα στο σπίτι σας. Το πιο ασφαλές μέρος για να είσαι κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας είναι προφανώς υπόγεια σαν υπόγειο. Ωστόσο, εάν ζείτε κάπου όπως η Φλόριντα όπου συνήθως δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα. Το επόμενο καλύτερο πράγμα θα ήταν ένα δωμάτιο χωρίς παράθυρα και χωρίς εξωτερικό τοίχο. Μια ντουλάπα μπορεί να είναι μια καλή ιδέα.

  Φέρτε μερικές προμήθειες στο ασφαλές δωμάτιό σας. Φακός, φανάρια, μια τράπουλα, νερό, σνακ, κουβέρτες, μαξιλάρια και άλλα είδη άνεσης.

Κλείνω καλά τα κουβούσια!

 1. Προετοιμάστε το σπίτι και τη γη σας. Τοποθετήστε παντζούρια τυφώνα ή ανεβάστε τα παράθυρα. Τα παράθυρα επιβίβασης μπορούν να βοηθήσουν στην αποφυγή ζημιών στα παράθυρα και να κρατήσουν τον αέρα και τη βροχή έξω από το σπίτι.

  Μάθετε περισσότερα σχετικά με την επιβίβαση στα παράθυρα διαβάζοντας επίσης το άρθρο προετοιμασίας για καταιγίδες.

Καθαρίστε έξω

 1. Είναι επιτακτική ανάγκη να καθαρίσετε τυχόν υπολείμματα που βρίσκονται έξω. Αποθηκεύστε τους κάδους σκουπιδιών σε ένα υπόστεγο. Αυτό θα τους βοηθήσει να προστατευθούν από τον άνεμο. Επιπλέον, αποθηκεύστε εξοπλισμό όπως χλοοκοπτικά σε υπόστεγο ή κρυφό.

  Τα σκουπίδια θα πρέπει να μεταφερθούν στη χωματερή αν έχετε χρόνο.

  Χλοοκοπτικά, ψησταριές, κάδοι σκουπιδιών, εργαλεία, ψύκτες, φυτά, σπίτια για σκύλους, κουβάδες ζωοτροφών, μεταλλικές επιγραφές και οποιοσδήποτε άλλος εξοπλισμός που αποθηκεύετε έξω θα πρέπει να φυλάσσονται κατά προτίμηση σε υπόστεγο.

  Ή αν δεν έχετε χώρο σε ένα υπόστεγο, αποθηκεύστε τα σε μια ισχυρή κατασκευή. Τα ελαφριά αντικείμενα πρέπει να ζυγίζονται με βαριά αντικείμενα, ώστε να μην απογειωθούν και να μεταφερθούν στον αέρα.

Καθαρίστε το εσωτερικό

 1. Αν έχεις χρόνο πριν έρθει η καταιγίδα, ξέπλυνε τα ρούχα! Διευκολύνει τη συσκευασία με πολλά καθαρά ρούχα. Ετοιμάστε τα πιάτα, απολαύστε μερικά εύκολα δείπνα ώστε να υπάρχουν λιγότερα πιάτα για καθάρισμα. Συσκευάστε όλα τα σημαντικά αντικείμενα. Όπως φωτογραφίες ή ακριβός εξοπλισμός που δεν θέλετε να χάσετε.
Πώς να φτιάξετε σπιτικό μοσχαρίσιο κρέας

Δεν χρειάζεστε φανταχτερό εξοπλισμό για να μάθετε πώς να κάνετε σπιτικό μοσχαρίσιο κρέας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικά ταψιά και ένα φούρνο. Το καλύτερο μέρος για να φτιάξετε σπιτικό μοσχαρίσιο κρέας είναι ότι μπορείτε να παίξετε με τις γεύσεις. Η εύρεση αυτής της τέλειας γεύσης σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να αγοράσετε μια ακριβή τσάντα…

Συνέχισε να διαβάζεις Πώς να φτιάξετε σπιτικό μοσχαρίσιο κρέας χρησιμοποιώντας το φούρνο σας

Τσάντα 72 ωρών

Συνιστάται κάθε άτομο να έχει προετοιμασμένες προμήθειες 72 ωρών σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Προτού χρειαστεί να φύγετε από το σπίτι σας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, θα πρέπει να ξέρετε Πώς να φτιάξετε μια τσάντα 72 ωρών. Τι είναι μια τσάντα 72 ωρών; Αυτή η τσάντα 72 ωρών έχει…

Συνέχισε να διαβάζεις 72 Hour Go Bag | Λίστα ελέγχου σάκων έκτακτης ανάγκης Εκτυπώσιμη

Πώς να προετοιμαστείτε για μια διακοπή ρεύματος

Μπορεί να είναι ανυπόφορο όταν το ρεύμα σβήνει για περισσότερες από μερικές ώρες. Είτε πρόκειται για τον κρύο είτε για τους ζεστούς μήνες. Σε αυτήν την ανάρτηση, θα μάθουμε πώς να προετοιμαστούμε για μια διακοπή ρεύματος ανεξάρτητα από την εποχή του χρόνου ή τον καιρό! Μείνετε συντονισμένοι μέχρι το τέλος για να δείτε…

Συνέχισε να διαβάζεις Πώς να προετοιμαστείτε για μια διακοπή ρεύματος | Δωρεάν εκτυπώσιμη λίστα ελέγχου!

τι να φορέσω σε μια πεζοπορία, παντελόνι πεζοπορίας και μπότες με σακάκι

Ας μιλήσουμε για το τι να φορέσουμε σε μια πεζοπορία. Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα για την πεζοπορία είναι να νιώθεις άνετα ενώ την κάνεις. Αυτό δεν σημαίνει μόνο να φοράτε ρούχα που αισθάνονται άνετα. Ωχ όχι! Σημαίνει επίσης να φοράτε ύφασμα που έχει την ιδιότητα να στεγνώνει γρήγορα, να καταπολεμά το τρίξιμο, να είναι απαλό, ελαφρύ και να αναπνέει! Ο καιρός θα παίξει…

Συνέχισε να διαβάζεις Τι να φορέσετε σε μια πεζοπορία | Άνδρες, γυναίκες και παιδιά

βραχιόλια paracord προμήθειες προετοιμασίας χαμηλού κόστους

Η προετοιμασία χαμηλού κόστους δεν είναι μόνο για αρχάριους. Αυτές τις μέρες μπορούμε όλοι να επωφεληθούμε από δημιουργικούς τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων. Θα μοιραστώ μερικά κόλπα που έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια για να σας βοηθήσω να βρείτε μερικά από τα απαραίτητα για να ξεκινήσουν οι αρχάριοι και μερικά από τα αντικείμενα υψηλότερης αξίας που θέλουν όλοι οι προετοιμαστές και…

Συνέχισε να διαβάζεις Προετοιμασία χαμηλού κόστους

Γεύματα σε βάζο

Η ιδέα πίσω από όλη αυτή τη δημοσίευση είναι όχι μόνο να σας βοηθήσει να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τη μακροπρόθεσμη αποθήκευση τροφίμων για να φτιάξετε νόστιμα γεύματα, αλλά να έχετε γεύματα που είναι ήδη μαζεμένα και έτοιμα για μαγείρεμα. Τα γεύματα σε ένα βάζο μπορεί να είναι μια νόστιμη απόλαυση σε καταστροφικές στιγμές. Αυτά τα γεύματα σε βάζο είναι…

Συνέχισε να διαβάζεις Γεύματα σε ένα βάζο | Χρήση μόνο ξηρών συστατικών

Ελέγξτε το ιστοσελίδα dot gov για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προετοιμασία για έναν τυφώνα!

Επίσης, The HouseWife Modern έχει μερικές ακόμα υπέροχες συμβουλές, φροντίστε να ελέγξετε την ανάρτησή της!

Θα ήθελα πολύ να μάθω τι σκέφτεστε!… Αφήστε μου ένα σχόλιο!

Κοινοποιήστε στο Pinterest!

ετοιμότητα για τυφώνα

Schreibe einen Kommentar